WC ikonok a világ körül

Még korábban a Paulay Ede utcában levő (talán Vak Varjú étteremben?) volt rengeteg WC ikon, sőt, ha jól emlékszem, Guiness rekord is volt. Akkor már javában tombolt az internet és arra gondoltam, hogy egyszer majd csinálok én is egy weboldalt, ahol összegyűjtöm a különböző WC ikonokat. Aztán a napokban ismét előjött és beugrott: ennek egy insta account kell! :) 

Így létre is hoztam: www.instagram.com/wc.sign

wc-ikonok.jpg

Jelen pillanatban 38 ilyen ikont tettünk közzé, de rengeteg van még a tarsolyban - és folyamatosan növekszik :)))

Az egész projectet felerősítette az, hogy rajongok a jó designért, egészen konkrétan a funkcionális designért és a signage system-ért (egységes jelzés rendszerért), ezért különösen is nagy élményt nyújt, hogy egy adott témának a különböző variációit össze tudom gyűjteni egy helyre :)

 

Neked van ilyen fotód? 

Ha neked is van ilyen fotód - vagy látsz valahol jó WC ikont, akkor küldd el nekünk a info@gastro.hu címre, vagy dobd át instán és kitesszük!  

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

WC (restroom) signs (@wc.sign) által megosztott bejegyzés

 

A bejegyzés trackback címe:

https://blog.gastro.hu/api/trackback/id/tr8617536954

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása